Cautare

4683 de rezultate pentru "stiri pro tv pe 16 10 2010" (3.10 secunde)
Presedintele suspendat al Romaniei, Traian Basescu va avea acces la posturile publice si private de radio televiziune pe parcursul campaniei pentru referendum.
Senatul a adoptat, in acest sens, cu unanimitate de voturi, o propunere legislativa care ii are drept initiatori pe senatorul PRM Gheorghe Funar ti deputatul PNL Ioan Ghite.
Vorbe intr-o doara Azi n-am un subiect anume pe care sa ma asez, asa ca imi fac norma de blog risipind vorbe intr-o doara. ... Pe urma am realizat ca, intr-un fel, ma inscriu si eu in categoria "bloggeri", dar nu m-a poftit nimeni sa ma intalnesc cu minunatul.
Moise Guran este un jurnalist roman pe teme economice, prezentatorul si realizatorul emisiunii Biz Bazar de la postul TV Antena 3.
BBC a relansat BBC Newswire sub forma unei agentii de stiri multimedia, urmand ca echipele care furnizeaza continut sa lucreze impreuna cu cele care distribuie informatia.
Misiune Ca telespectator am resimtit in ultimii ani nevoia unui program de tip "Stiri, nu vorbe". Am gasit din ce in ce mai rar asa ceva, asa ca m-am refugiat in afara zonei TV.
Azi aflu ca ne-ati taiat cu totul - nu pentru ca nu am facut publicitate la voi - ci pentru ca am fi dat stiri despre decesul unora, despre nenorocirea unor violuri care se petrec. In morala domniilor voastre a a fost introdusa cenzura pe cuvintele moarte, viol, nenorocire.
12 dintre cele mai bune site-uri de pe Internet in 2013 Editorii revistei TIME au publicat lista anuala a celor mai bune site-uri din zece domenii principale de interes:
Mihaela Serban revine in forta in televiziune si apare deja mult mai mult pe sticla, chiar saptamanal, chiar daca emisiunile se vor filma in strainatate!
News media complicity in the UFO cover-up, aparuta in 2001 si cu o a doua editie, electronica, in 2012, Hansen arata ca unele dintre cele mai influente organizatii americane de stiri au mentinut legaturi stranse cu structurile de informatii ale SUA si au suprimat voit prezentarea completa si corecta a fenomenului OZN, invocand ratiuni de securitate nationala.
Lilu, o celebra prezentatoare de stiri din tara vecina, Moldova, afirma ca nu ne va ucide coronavirusul, ci rautatea,indiferenta, prostia si incultura. Prezentatoarea Lilia Ojovan a facut o postare pe o retea de socializare in contextul raspandirii coronavirusului prin tarile europene.
Exista persoane care, au n-au treaba, apar la televizor pentru a-si da cu parerea, mai mult sau mai putin avizata, pe diferite teme (probabil ca nici nu are importanta despre ce este vorba, atata timp cat subiectul este „fierbinte”).
Mai nou, televiziunile romanesti s-au specializat pe transmis stiri muzicale. Sa nu intelegeti ca este vorba despre mai multe stiri despre vedete sau arii muzicale, ci despre introducerea unei linii melodice pe fundal.
O mascarada generalizata a celor mai proaste (senzationale zic unii) stiri, in care sunt explicate cu lux de amanunt situatii scarboase, jenante.
De cate ori vad pe ecran, la TV, capul mort al lui Ceausescu raman tintuita. ... La fel se intampla cand vad buletinele de stiri ca incep cu o imagine neagra.
Daca ma gandesc numai la cazul fetitei de 11 ani, violata de unchiul ei de 19 ani si care a ramas insarcinata, o stire careia i s-a dat o importanta colosala chiar si la televiziunile care se pretind serioase, si mi se intoarce stomacul pe dos.
Vezi ACUM cele mai importante stiri, la Aleph News! ... Ne gasesti pe www.alephnews.ro ? ... Programele de stiri si de analiza sunt create dupa obiceiurile de consum ale Smartului.
La finalul discutiilor, seful guvernului a aratat ca una dintre problemele identificate este aceea ca, in 2008, firmele nu erau obligate sa prezinte bancilor scrisori de confort sau declaratii pe proprie raspundere pentru a obtine credite destinate agriculturii, iar multi dintre contractori sunt in prezent in imposibilitatea de a mai asigura cofinantarea acestor proiecte.
Uniunea Social Liberala a cedat prim-planul pe scena mass-media Partidului Democrat Liberal. ... Parerile pro si contra au fost impartite intre taberele de acum traditionale.
Marinela GHEORGHE publica pe Capitalul.ro articolul "Adevarul Holding va lansa televiziunea generalista Adevarul TV", pe care il puteti citi in continuare.
google-analytics.com